ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ… ΤΕΛΟΣ!! Εδώ υπάρχουν σοβαρότατα, απτά και τεκμηριωμένα εγκλήματα…

Πάνος Ιωαννίδης, Δικηγόρος
13 Οκτωβρίου 2017
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ τον τέως Πρόεδρο κ. Χριστόφια, τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Αναστασιάδη, τις συμπλέουσες πολιτικές ηγεσίες και κάθε παρατρεχάμενο της πολιτικής τους-
ΟΤΙ, αλληλο-υποστηριζόμενοι και συνεργαζόμενοι με τους υπαρκτούς εχθρούς του κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας Βρετανία και Τουρκία, συνωμοτούν κατά συρροή και κατ’ επανάληψη από το 2004 μέχρι και σήμερα, ΜΕ ΣΤΟΧΟ “την Οικονομική Δυσπραγία, την Κοινωνική Εξαθλίωση και την επιβολή της Διζωνικής, Δικοινοτικής Ομοσπονδίας” ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ “την Κατάλυση του υπάρχοντος Κράτους, την Τουρκοποίηση της Κύπρου και την αμαχητί Παράδοση Κράτους & Λαού στην Τουρκία”.
ΟΤΙ, η συνωμοσία άρχισε και έκτοτε εξελίσσεται διαρκούσης της Εμπόλεμης Κατάστασης (κατάσταση Κατάπαυσης Πυρός), γεγονός που τεκμηριώνει “Έγκλημα Εσχάτης Προδοσίας”, το οποίον επισύρει μια μόνο ποινή, την εσχάτη.
ΟΤΙ, η συνωμοσία και τα συνεπαγόμενα εγκλήματα, όπως το Κούρεμα Καταθέσεων, οι Μειοδοτικές Συμφωνίες με τους υπαρκτούς Εχθρούς, η Απεμπόληση Εδάφους, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κρατικού Πλούτου, η Ολιγωρία στη Διεκδίκηση των Δικαίων Κράτους & Λαού και όλα τα υπόλοιπα, επιτελούνται καθ’ υπέρβαση εξουσίας, χωρίς οι συναυτουργοί να έχουν την παραμικρή Λαϊκή Εντολή για τις συγκεκριμένες ενέργειες.
ΟΤΙ, η Λαϊκή Εντολή υποκλέπτεται δόλια από τους συνωμότες, με ψευδείς παραστάσεις, ψευδείς υποσχέσεις, παραπλανητικά συνθήματα, επικοινωνιακά τεχνάσματα και αλληλο-υποστήριξη των εμπλεκομένων, για να χρησιμοποιηθεί ως “άλλοθι” για την αήθεια και ανομία που θα ακολουθήσουν.
KAI OTI, οι ίδιοι πρωταγωνιστές και κομπάρσοι προετοιμάζονται να ανανεώσουν τη συνωμοτική τους δραστηριότητα κατά τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές, υποστηρίζοντας -ξανά και με την ίδια δόλια μεθόδευση- την επανεκλογή του απερχόμενου Προέδρου, για ολοκλήρωση ΧΩΡΙΣ Δημοψήφισμα, της ασύδοτης αποστολής που ανέλαβαν το 2004.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΜΕ κάθε λέξη αυτού του κειμένου και είμαστε στη διάθεση των υγιών ΜΜΕ για επιδίωξη απόλυτης διαφάνειας, είτε μόνοι είτε μετά πολλών…