ΤΗΛ. 70000778
info@pnoilaou.org
91A Λεωφόρος Στροβολου
ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε Κύπριοι πολίτες που θέλουμε να ζήσουμε στην πατρίδα μας ελεύθεροι και κυρίαρχοι, απολαμβάνοντας ανόθευτα τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις βασικές ελευθερίες, το δημοκρατικό πολίτευμα και το ευρωπαϊκό κεκτημένο σε συνθήκες ασφάλειας, κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας.
Αποτασσόμαστε το ρατσιστικό διαχωρισμό του λαού μας αναλόγως εθνότητας, καταγωγής, θρησκείας και γλώσσας και την οποιαδήποτε παρέμβαση ξένων προσώπων, οργανισμών, θεσμών η κρατών στη διακυβέρνηση της πατρίδας μας και τον καθορισμό του μέλλοντος μας. Ως εκ τούτου, αποτασσόμαστε τη Διζωνική Δικοινωτική Ομοσπονδία και το προτεινόμενο σχέδιο λύσης επειδή εμπεριέχει τα πιο πάνω στοιχεία. Αναγνωρίζουμε και και σεβόμαστε την μοναδικότητα και διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου και τα ίσα δικαιώματα του ανεξαρτήτως εθνότητας, καταγωγής, θρησκείας και γλώσσας και αγωνιζόμαστε για την προάσπιση τους.
Πιστεύουμε ότι το ενιαίο κράτος προσφέρει την κάλλιστη βάση λύσης του κυπριακού προβλήματος καθότι θα διασφαλίσει την συγχώνευση των διαφορετικών εθνοτήτων και τον τερματισμό της εξάρτησης των Τουρκοκυπρίων από την Τουρκία.

ΟΡΑΜΑ

Η απαλλαγή από τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και η υιοθέτηση του ενιαίου κράτους ως βάσης για λύση του κυπριακού προβλήματος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

​Η συσπείρωση όλων των Κυπρίων πολιτών που αντιτίθενται στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία για διαφώτιση των υπολοίπων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, καθώς και της διεθνούς κοινότητας για την ακαταλληλότητά της και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ενιαίου κράτους ως βάσης για λύση του κυπριακού προβλήματος.